петък, 24 януари 2014 г.

ДА ПОМОГНЕМ НА МОНИКА
Да подарим на Моника надежда и да й дадем шанс за живот, който за съжаление не може да й бъде осигурен от здравната каса....

 
    
  
Моника Киркова - 43г.


Моника Киркова е на 43 г.любяща и всеотдайна майка на едно дете.
През есента на 2004 г. тя се разболява от Ходжкинов лимфом – онкологично хематологично заболяване.
Оттогава до момента са й направени 29 химиотерапии, 4 лъчетерапии и автоложна трансплантация.
Тъй като след тези процедури костният мозък се възстановява трудно и бавно, вече няма възможност да се прилага традиционно лечение, защото следваща химиотерапия би довела до фатален край.

Единственият медикамент, който може да помогне за оздравяването на Моника е BRENTUXIMAB. Това е нов продукт, разработен специално за лечение на рецидиви при Ходжкинов лимфом след костно-мозъчна трансплантация и една доза от него струва 16 316лв., сума непосилна за семейството й.

Курсът на лечение с BRENTUXIMAB е от абсолютен минимум 8-9 вливания, въпреки че е препоръчително да се направят поне 16 вливания. До момента Моника е направила 5 апликации, от които има много добър първоначален ефект. Лекуващият й лекар смята, че едно прекъсване на лечението би било крайно неблагоприятно за нея.

За съжаление този животоспасяващ продукт НЕ се покрива от Здравната каса. За да не прекъсва терапията си и тъй като препарата трябва да се влива на всеки 21 дни, е открита дарителска сметка.

Моника СПЕШНО се нуждае от помощ за закупуване на следващите дози BRENTUXIMAB, за да не се обезсмислят всички направени дотук действия...

Следващото вливане трябва да се осъществи не по-късно от 10.02.2014 г., но тъй като процедурата за внос и доставка на медикамента изисква време, средствата за закупуване трябва да бъдат преведени на фирмата производител в началото на м. февруари чрез посредничеството на Софарма.

С тази кампания бихме искали да дадем на Моника надежда и шанс за живот, който за голямо съжаление не може да бъде осигурен от Здравната каса в България...

Ще сме Ви изключително признателни, ако се включите в кампанията ни и дарите дори и символична сума по дарителската банкова сметка на Моника в Райфайзенбанк (България) ЕАД. Нека заедно направим така, че този единствен шанс за лечение за нея да не бъде невъзможен.

IBAN: BG48RZBB91551043324806
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Моника Каменова Киркова