четвъртък, 24 юни 2021 г.

Кратко, точно и ясно обобщение на настоящата ситуация в света

Какво знам (и не знам) за SARS-CoV-2


Преводна статия на Едуард Къртин: „Не опитвам да убеждавам никого и за нищо, а само обявявам за обществения архив какво съм открил.“


След петнадесет месеца на усърдно четене, проучване, наблюдение и обмисляне стигнах до някои изводи за това, което наричат Covid-19. Бих искал да подчертая, че свърших тази работа със старание, защото ми се струваше важно.

Събирах информация и мнения от всички медии, корпоративни и алтернативни, от академични, медицински и други книги. Допитвах се до учени по света. Четох и сайтовете на CDC, Световната здравна организация и правителствените и неправителствените здравни организации.

С други думи, не остана и камък, който да не преобърнах, въпреки откритите или подмолни политически тежнения на източниците. Свърших това като социолог и писател, не като медицински доктор, макар много от източниците ми да бяха лекари и медицински академици.

Следват моите обобщени изводи. Те са без връзки към източниците, защото не опитвам да убеждавам никого и за нищо, а само обявявам за обществения архив какво съм открил.

Животът е кратък. Затова преминавам по същество…

Знам, че огромен брой хора бяха хипнотизирани чрез страх, заплахи и изнудване да приемат версията на корпоративните масмедии за Covid-19. Стигнах до заключението, че много милиони живеят в трансово състояние, без да го знаят. Те бяха въведени в това състояние от добре организирана, много сложна пропагандна кампания, залагаща на човешкия страх от смърт и болести.

Стоящите зад всичко това несъмнено са изучавали често срещаната хипохондрия сред общото население и страха от невидими „вируси“ в обществата, където вярата в Бог и духовното невидимо е била заменена от вяра в науката. Познавайки добре публиката си, те забъркаха паникьорска и объркваща кампания, за да предизвикат покорство.

Не знам, но подозирам, че онези, които бяха най-хипнотизирани, предимно са членове на средната и горната класа. Те са инвестиралите твърде много вяра в системата. Сред тях са и високо образованите.

Знам, че да наложиш локдаун на стотици милиони здрави хора, да настояваш те да носят безполезни маски, да им казваш да избягват човешки контакт, да унищожаваш икономическия живот на обикновени хора — всичко това създаде огромно страдание, което целеше да научи хората кой е шефът, как трябва да преосмислят разбирането си за човешките отношения, за да се приспособят към новата дигитална нереалност, която водачите на този маскарад се опитват да поставят вместо реалните отношения, в плът и кръв, лице в лице.

Знам, че PCR тестът, изобретен от Кари Мълис, не може да тества за предполагаеми или каквито и да било вируси, затова всички бройки, „случаи“ и „смъртности“ са основани на едно нищо. Те са изсмукани от пръстите с фокуси и заклинания.

Знам, че вярата в този тест като „диагностично средство“ започна с ненаучния PCR Corona протокол, създаден от Кристиан Дрьостен в Германия през януари 2020 г. и станал стандартен метод да се тества за SARS-CoV-2 по целия свят. Сигурен съм, че това е било предварително планирано и част от заговор на най-високо ниво. Този протокол установи границата на циклите на увеличение (амплификацията) на 45, което може да доведе само до фалшиво положителни резултати. После те бяха наричани „случаи“, което пък е друга огромна измама.

Не знам дали предполагаемият вирус най-сетне е бил изолиран в смисъла да бъде пречистен и отделен от всичко останало, развъждано в лабораториите. Затова няма как да знам дали вирусът изобщо съществува.

Знам, че експерименталните иРНК „ваксини“, които сега са натрапвани на всеки, не са традиционни ваксини, а опасни експерименти, чиито дългосрочни последствия не са известни. И знам, че Moderna признават как тяхната неваксина работи „като операционна система на компютър“.

И знам, че д-р Робърт Малоун, изобретател на технологията за иРНК ваксините, говори как липидните наночастици от инжекцията се разпространяват в тялото и се натрупват в големи количества из множество органи, където биологично активните спайк протеини могат да причинят сериозни увреждания.

И знам, че го знаят и във FDA.

Освен това знам, че десетки хиляди вече пострадаха заради страничните ефекти от тези инжекции, а много хиляди умряха заради тях, като тези бройки са значително занижени в официалните бази данни. Знам, че в предишни години при такива бройки на вредите тези експериментални инжекции щяха отдавна щяха да бъдат преустановени или никога нямаше да започнат. Ето защо това, че не ги спират, ме убеждава в прокарването на радикално злонамерен план, целта на който е да вреди, а не да помага, защото тези, които го провеждат, знаят каквото знам и аз, но знаят и повече.

Не знам истината за произхода на предполагаемия вирус, ако той съществува.

Знам, че от началото на тази криза имаше съгласувани усилия по целия свят да се отказва достъпа до доказано ефективни лечения, например с хидроксихлорохин, стероиди, ивермектин, за да прокарат плана си за ваксиниране на възможно най-много хора. Дори само това разкрива един план, който е съсредоточен не върху здравето, а върху принуждаването на възможно най-много хора да се ваксинират и покорят на контрола. Същността на тази смъртоносна игра е именно социалният контрол.

Знам, че тези, които натрапват въпросните ваксини — Световният икономически форум, Световната здравна организация, Фондацията на Гейтс, Фондацията на Рокфелер и пр. — имат богата история в желанието си да намалят драстично световното население, а тяхното пропагандиране на евгеника под различни имена е добре документирано. Убеден съм, че изцяло експерименталната иРНК „генна терапия“ е ключът за техния план да намалят популацията.

Не знам дали ще успеят.

Знам, че трябва да има съпротива срещу тях.

Не знам защо толкова много добри хора не могат да прозрат това зло. Мога да го отдам само на това, че са били прелъстени от мощната, хипнотична пропагандна кампания, която говори на техните най-дълбоки страхове и ще доведе до осъществяването на тези страхове, защото са се лъгали, че са свободни. Това е голяма трагедия.

Знам, че всички статистики за случаите и смъртността „от“ Covid-19 бяха манипулирани, за да се създаде фалшива пандемия. Едно от най-очевидните доказателства за това е предполагаемото изчезване на грипа и смъртните случаи от инфлуенца. Само някой в транс не би могъл да разбере колко абсурдна е логиката в обяснението, че това било резултат от носенето на маски, докато в същото време Covid-19 уж се разнасяше като горски пожар по въздуха, докато съмнително се укроти през януари 2021, когато малък брой хора бяха ваксинирани.

Знам, че през цялото това време нямаше повече от обичайната обща смъртност.

Не знам как ще свърши всичко това, но, противно на наблюденията си, се надявам, че съпротивата срещу тази измама ще се усилва и ще доведе до победа — въпреки че се води организирана цензура срещу дисидентските възгледи. Знам, че щом се провежда чак толкова мащабна цензура, кукловодите се страхуват от разкриването на истината. И най-простото разбиране на [подобни кризи в] историята потвърждава това.

Знам, че временното разхлабване, което властите дадоха на своите поданици, ще бъде последвано от бъдещи ограничения на изконни свободи. Локдауните вероятно ще се върнат, ще се рекламират подсилващи дози на „ваксините“, а напъните на Световния икономически форум за Велико зануляване и Четвърта индустриална революция ще доведе до комбиниране на изкуствения интелект, киборгите, цифровите технологии и биологията в САЩ и други държави, продължаващи да пропадат в нова форма на фашистка тирания, освен ако достатъчно хора по света се възпротивят и въстанат. Радвам се на знаците, че тази съпротива набира сили.

И накрая, знам, че ако тираничните сили спечелят започналата битка, някой като Милтън Майер ще напише книга със заглавие като класиката „Те мислеха, че са свободни“ Тя ще бъде цензурирана. За начало може да бъде публикувана и чрез „самиздат“. Но накрая, след много страдания и жертви, истината за този зъл план ще триумфира и ще бъде плач и скърцане със зъби.

Намираме се в духовна война за душите ни.

* * *

Автор: Едуард Къртин (Независим изследовател. Личният му сайт е edwardcurtin.com, а новата му книга се казва Seeking Truth in a Country of Lies, т.е.: „Да търсиш Истината в Страната на лъжите“.)

Превод: Иван Стаменов

Източник: OffGuardian

Няма коментари:

Публикуване на коментар